Dans – de juiste keuze, Latijns-Amerikaanse dansen, standaarddansen, moderne dans, dansleraar

Dansen is een geweldige manier om calorieën te verbranden, beeldhouwen slank silhouet, het versterken van spieren en stress te verminderen. Ongeacht of het een klassieke dans of uitgaande, exotische buikdans en hip hop dynamische,  gek  dansleraar rock and roll, moderne dans en breakdancing, brengt altijd veel voldoening, optimisme voor de wereld en verbetert de stemming. Dans vereist energie, toewijding en tijd. gestaag en roeping gegroeid als een passie die tastbare voordelen in de vorm van een normaal gewicht, welzijn en goede conditie brengt.

1. Dans – de juiste keuze

De keuze van het type dans behoort tot de voorkeuren van de persoon in kwestie. Buikdansen wordt niet alleen door vrouwen uitgevoerd. Het is een oriëntaalse dans, afkomstig uit het Midden-Oosten en Afrika. Het is belangrijk om afzonderlijke delen van het lichaam en het spiergedeelte te isoleren. Een uiterst karakteristiek element is de zogenaamde shimmies of een groep bewegingen die het lichaam van de danser doen trillen. Het werk van de buikspieren is vaak alleen de afwerking van de bewegingen van de heupen of borst.

Een heel ander type dans is breakdancen. Het vereist een goede fysieke aanleg, fitheid en een hoog gevoel voor ritme. Hij werd geboren in 1969 in de Bronx – een voorstad van New York. Breakdance gaat over het uitvoeren van acrobatische evolutie in combinatie met een ritmische dans. De basiselementen in breakdance zijn: toprock, power moves, freeze en footwork. De meest spectaculaire en moeilijkst uit te voeren zijn power moves, bijvoorbeeld omzet op de rug, omzet op het hoofd, rondlopen op handen, etc. Traditionalisten kunnen geneigd zijn om standaarddansen te leren. Dans, dansleraar hoewel uitputtend, brengt tevredenheid, tevredenheid en vreugde.

2. Dans – Latijns-Amerikaanse dansen

Latijns-Amerikaanse dansen zijn snel, dynamisch en de lichaamsbewegingen zijn sensueel. Latijns-Amerikaanse dans en standaarddansen worden gepresenteerd tijdens danstoernooien. Latijns-Amerikaanse dansen omvatten: samba, rumba, jiva, pasodoble en cha-cha. Bij deze dansen is het erg belangrijk om het bovenlichaam te scheiden van het lagere deel. In Latijns-Amerikaanse dansen hebben vrouwen prachtige, sexy en kleurrijke outfits en hoge hakken. De outfits van de man moeten overeenkomen met de outfit van de partner. Mannen dragen ook hoge hakken.

3. Dance – standaard dansleraar

Standaarddansen worden gepresenteerd in toernooien naast Latijns-Amerikaanse dansen. Ze omvatten: Engelse wals, tango, Weense wals, foxtrot, quickstep. De outfit in deze dansen verschilt aanzienlijk van die van Latijns-Amerikaanse dansen. Vrouwen verschijnen in mooie, lange, luchtige jurken en het geheel wordt voltooid door hoge hakken. Mannen verschijnen echter in vacht en lakleder.

4. Dans – moderne dans

Moderne dans is een dans waarin dansers hun gevoelens en emoties uiten. Veel tangospelers verzinnen nieuwe stappen, waardoor elke dans anders wordt. Moderne dans omvat: nieuwe stijlen, jazz, hiphop, breakdance, discodans, straatjazz, moderne jazz en dancehall. Moderne dans is ontstaan ​​als gevolg van verzet tegen de klassieke en strikte normen die gelden in ballet.

Er zijn veel soorten dans. Egpiski dansen, dansleraar Turks, paaldansen, Zumba dansen, elektrisch dansen of Bollywood. Iedereen zal iets voor zichzelf vinden, afhankelijk van het doel en de voorkeuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *