Hardcore sport en hardcore business

Hardcore sport en hardcore business

Onconventionele beleid en de twee toernooi overwinningen tussen opende een paaldans studio in November van vorig jaar Tanczer Kata en Szlávy Esther. Het duo heeft in September het Europees kampioenschap in December en een wk winnen.

wat paaldansen eruit

wat paaldansen eruitIn de afgelopen jaren een populaire sport was de pole dancing, gombamód openen van de studio (en snel ook), de Pool Spelen Rúdsport en Légakrobatika Studio, echter, het grote aanbod, ondanks het op de markt verschijnt: als de eigenaar, Tanczer Kata het business gedeelte, vertellen ze mij, ze zijn ook zo een studio is gemaakt, zoals in het verleden, ze wilde leren.

“Zelfs als een leraar, de meeste van de ergernis is “een paal drie meisjes” fenomeen veroorzaakt de klok van twee derde in ik was gewoon te wachten op mijn beurt. Onze “een meisje – een paal” is ons beleid is niet de meest zuinige werking, maar wij denken dat op lange termijn het is de moeite waard,” zei Tanczer Kata.

Voeg de totale besparingen, en $ 3 miljoen huf heeft vertaald naar een hoge standaard studio te ontwikkelen, maar het is nog steeds zo dingen, kleine dingen, aandacht te besteden aan, bijvoorbeeld, worden met een strijkijzer in de kleedkamer. De grootste van de tien versenyrúd gemeld. “We hebben berekend dat het ongeveer twee jaar terug te brengen van de prijs van de woning, dan zullen we op nul” – zei de eigenaar.

Ziekenhuis in plaats van een studio  Szlávy Esther chirurg dokter de PolePlay professionele studio leider. Als een kind, gymnastiek, schermen en duiken, competitieve sporten, echter, twintig jaar om te stoppen, en twaalf jaar later, begon hij te pole dance. “Elke sport ik naar op zoek was, waarin sprake is van een doel, niet alleen ik ben bezig om meer gespierd.

Drie en een half jaar geleden, nodigde een vriend mij uit om een paal te dansen klasse”, herinnert hij zich Szlávy Esther. Meteen hield deze beweging vorm, de snelle ontwikkeling van het feit en vier maanden na de dans van de eerste race op de derde plaats, alleen maar bevestigd in hun keuze. “Er was veel in de afgelopen twaalf jaar: gewoon leren, uw werk en uw doelen te bereiken. Ik voelde dat ik zou graag een beetje iets anders, niet naar het ziekenhuis bracht het geheel van mijn leven. Dat is de reden waarom in januari 2014 een betaald verlof van afwezigheid, en ik begon de training in pole dancing” – gerechtvaardigd zijn besluit Esther.

hoe zijn de lessen op de buis

hoe zijn de lessen op de buisWandeling in en win Esther een maand en een half was een leraar voor een studio in Kata ‘ s op het moment ontmoette hij de rúdtánccal, en via Esther. “Een jaar nadat mijn zoon, toen voelde ik dat er niet genoeg van het verkeer op het indrukken van de kinderwagen. Ik probeerde de paal dansen, en nu ik hou van het” opgeroepen Tanczer Kata. Esther met een korte tijd van de vriendschappelijke betrekkingen van de werkrelatie, ze begonnen samen te oefenen, wedstrijden gelanceerd, Kata en begon actief met het plannen van de gemeenschap studio.

Volgens de vijfde pole dance na de les en hij vertelde de man dat ik eindelijk gevonden wat ik echt wil doen. Uitgevoerd OKJ coach training, en in het model fitness wereld. “Kata, de basis van een goede lichaamsbouw, maar de rúdtánccal zeer beat down, dan. Afgelopen zomer hebben we een grapje maakten, en dan loopt hij echter in een fitness-model van de concurrentie en won. Op die manier, behalve dat je niet per ongeluk in lopen,” zei Esther.
Common weg

De studio idee en de uitvoering is van relatief veel tijd is verstreken, de meisjes moeite met het vinden van pole dance lessen geschikt voor kamers: de race staven vier voeten hoog, en de apparatuur te boren-carving. Lange-termijn planning, de hoge kwaliteit van het onderwijs door te proberen het ontwikkelen van een goed van de gemeenschap: team-building partijen, en al snel, een paar geschikte zelfverdediging cursus te starten, omdat u de kosten van de vordering, en om dit te doen, een gecertificeerde instructeur werden ook gevonden.

Leeftijd, geslacht onafhankelijke Ochtend en middag zal ook gehouden worden in groep, maar ook individuele lessen zijn ook beschikbaar. De studio paal dans instructeur met een trapeze artiest en ballet master leraar, dus de pole dance buiten van ballet, acrobatiek en trapeze kunstenaars kunnen leren. Hoewel het twintig-jaar-oude behoren tot de meest populaire van deze sport is, de studio gasten in negen en vijftig jaren onder mensen van alle leeftijden kan worden gevonden – en niet alleen vrouwen houden van te kijken. Motiverende of intimiderend?

“We waren aan het praten over Kata, hoe motiverend of eng, wat is deze spier met de studenten. De studenten van de de meerderheid van de totaal gemiddelde, en zelfs meer overgewicht komen. De eerste paar uur, lijkt het erop dat ook zij durft niet in de spiegel te kijken, niet in korte broek te kopen. Ze hebben een zeer spectaculaire verandering, want na een korte tijd dat ze beginnen zich beter te voelen over zichzelf, ze kijkt in de spiegel en je zeker weet dat ze je meer. Het vertrouwen voor deze sport is zeker een zeer goede werking, en door de manier, een sterke vorm en massa”, beklemtoonde hij Semester.

Ontgroeid open een ander Alle nieuwe leden in het eerste uur voor het invullen van een vragenlijst, waarin de staat van gezondheid naast dat, hoe weet hij dat de studio. “De antwoorden zijn grotendeels gebaseerd op mondelinge overlevering door weg te gaan naar het nieuws, die is al bij ons, de volgende keer breng je twee vrienden langs. Op het einde vragen wij ook alle feedback hoeveel tevreden zijn met ons” benadrukt Kata. Om toe te voegen aan de wedstrijd door veel mensen kennis met hen, maar dat is de studio marketing oogpunt, niet veel, maar de authenticiteit is belangrijk: de Pool Spelen studio niet zelfbenoemde leraren, maar ook de succesvolle atleten training. De twee kamer 10-21 uur-einde training, in de avond, half acht keer en een aantal dagen voordat gevuld. In September, ze willen openen in een studio, die in dezelfde geest in werking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *