Hoe te beginnen paaldansen

De sportieve activiteit post dansen voor beginners – video zazove dans op de paal Vandaag zullen we zeker bespreken dit onderwerp met u, Frank en interessante Dancings – dancings op de paal en ook van paaldansen die u toestaan om het verwerven van de vaardigheden van feminineness als seksualiteit, naast een goede fysieke vorm.

paaldansen

Wat te spelen op de paal? Kleding vereist? Precies hoe om te veroveren van het bestuursorgaan op een expert-niveau? Deze en extra zal zeker worden gesproken over de volgende.

Wat het gebruik van de post? De voordelen van dansen op de paal en ook contra-indicaties, kleding om te paaldansen op de post

Welke sporten Post Dans?

Dansen op de pyloon is een soort van gezondheid en fitness, dat combineert elementen van choreografie evenals balancings om naar Shestova. Pilon wel een vloer of een shell die werkt dansers.

Het bovenste niveau van een post gebruikt voor acrobatiek, mid – en ook hieronder voor de toepassing van kunststof en communicatie.
De voordelen van het dansen op een post en ook contra-indicaties voor sport dansen op de post
Een grote stap, en ook span je buikspieren aan te spannen en ook weer terug is van wezenlijk voordeel in de mogelijkheid van het dansen. De vooruitgang van de dans skills, zijn mogelijkheden voor het beheren van het lichaam – is het tekenen van een toenemend aantal van de dames in de Studio om te dansen op de paal.

Contra-indicaties voor het dansen op de post:

problemen met druk en ook het vestibulaire apparaat. Veel wendingen en bochten kan leiden tot braakneigingen en ook licht in het hoofd

obesitas van 1 graden of zelfs meer. Cops aan het hoofd kan schade veroorzaken aan het lichaam;
hart probleem, het ruggenmerg en ook de gewrichten als gevolg van ongelijke percelen

poledance

het betreffende gewricht of de knie.
De organisatie van de lessen in Pole Dancing sportieve activiteiten apparaten, kleding voor dans op de paal

Wat gaan we zetten? Dit is een van de meest essentiële zaken die je moet zorgvuldig onderzoeken alvorens cursus sportieve activiteiten, video game met een stok.

Kleding om te dansen op de paal moet worden, belangrijker nog, gemakkelijk en nuttig, niet vermijden om te bewegen.

Voor de klassen die u nodig heeft

  • Top of t-shirt (armen, schouders en ook de buik te openen).
  • Korte Broek (Legging, broek en ook de broek schuif de vloer, om
  • ervoor te zorgen dat werkt niet).
  • Schoenen.

U Kunt deelnemen

op blote voeten, in dit geval, zal het gezien worden, negotiatin neus;
dans ballet appartementen in Mekka – ze hebben een grote gebieden van de teen, voet, wreef. De meeste van de tijd, ze moeten niet te schieten. Zeker de laatste een lange tijd, kan gereinigd worden in de machine

gymnastiek poluchennyh uiterlijk zeer visueel aantrekkelijke, licht;
in de jazz en ook de unieke jazz-schoenen – ze passen om gebruik te maken van, maar het gewicht van de platen;

ballroom schoenen – ze zijn licht, comfortabel, ze sokken stretch.
Met betrekking tot hoge hak of platform (tape) – deze zijn beter voor ervaren dansers. Wanneer een nalatige beweging door het hakken is meestal een ongewenste verschuiving en een stam, de voet ineens glipt het platform van de kant en ook vouwen.

Gebruik normale sokken voor beginners worden ook niet aanbevolen als beginnende Dansers benen – toelagen. De kousen zal glijden uit en de hele veel zal zeker overschakelen op de hand.
Het is aangeraden om gebruik te maken van unieke handwear betrekking sporten en dansen op de post. Ze beschermen uw handen tegen eelt en als maïs, stopt uitglijden.

Geconcludeerd kan worden dat de paal dansen, dansen op de paal, beide zijn ervaren sportieve activiteiten dans en ook een goede reden om een mooie en ook gezond en evenwichtig lichaam.

En ook de mogelijkheid om te participeren in de verschillende competities in het het paaldansen op een post, en vast te stellen, zowel in ons land en ook op mondiaal niveau, maakt het werk een toenemend aantal prestaties.

Sport en ook mooie lichaam voor u!
Pole-dance video clip newbie overzicht te blacki instelling (de eerste stap) Video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *